Over ons

Vestaal Vastgoed is in 2002 opgericht door Maurits Aalderink, die voorheen in diverse functies werkzaam was bij de bouwende ontwikkelaar Schipper Bosch. In het prille begin werd aan kleine projecten nog vanuit huis gewerkt. Doordat het bedrijf al snel levensvatbaar bleek, werd in 2003 een kantoor gehuurd aan het Oosteinde in Harderwijk.

 

In 2008 werd een nieuw kantoor gehuurd aan de Drielandendreef 42-44. Ook tijdens de crisis bleef de groei gestaag doorzetten. Onlangs is Johan Vos aangetrokken om verdere groei in ontwerp, ontwikkeling en beheer op te vangen.

 

De regio Noord- West Veluwe speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering van Vestaal Vastgoed. Maurits is een betrokken maatschappelijke ondernemer (voorzitter JOHN, voorzitter HART, Jurylid Business Event etc.). Wij weten als geen ander de weg in de regio en bij de diverse overheden.

 

Wij merken dat de economie steeds meer aantrekt en verwachten dan ook de komende jaren verder te groeien. Wilt u projecten waar óók groei inzit? Wij adviseren en helpen u graag. Hierbij geven wij advies naar behoefte en op maat.

 

Voor al uw vastgoedvraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of neem een kijkje bij onze Diensten en Projecten.

Referenties

ONS TEAM

In 2002 is Maurits Aalderink met Vestaal Vastgoed begonnen als betrouwbare en ervaren vastgoed partner voor partijen met name in Midden-Nederland.

Johan Vos is werkzaam als projectleider bij Vestaal Vastgoed. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de bouwtechnische uitwerking  van concept/ ontwerp/ omgevingsvergunning/ uitvoering en technisch beheer.

Jannet Verdoorn

Jannet Verdoorn houdt zich voornamelijk bezig met het administratief beheer van de verschillende vastgoedportefeuilles.

Yanniek Aalderink ondersteunt de collega’s met secretariële werkzaamheden.

Daniël ondersteunt de collega’s met technisch beheer bij Vestaal Vastgoed.

35

Jaren ervaring